IMG_0751 1

Tintiuc Victoria – Președintele AO „Aripile Speranței”, medic-voluntar în echipa mobilă, profesoară la Colegiul de Medicină din Orhei, medic de familie categorie superioară, activitate prin cumul extern.

Am înființat această organizație la chemarea inimii. Lucrez cu angajare sufletească, dărui pacienților mei cîte o părticică din Lumina care sunt. Cu cît mai multă dragoste dăruiesc oamenilor, cu atît mai multe puteri îmi dă și mie Dumnezeu.  În arderea aceasta continuă îmi văd viitorul.

 

 IMG_0772

Cotovan Eleonora — medic în echipa mobilă, medic de familie categorie superioară la Centrul de Sănătate Nr. 1 Orhei.

Am venit aici  să alin durerea suferinzilor. Atunci cînd sunt preocupată de problemele pacienților, mi se pare că mai puțin mă afectează ale mele proprii. Așa a vrut destinul, nu pot rămîne indiferentă față de durerea altora. Zîmbetul și recunoștința pacienților mă înaripează.

 IMG_0757

Țugulschi Ludmila – asistentă medicală în echipa mobilă a AO „Aripile Speranței”.

Căutam, eram în așteptarea unui lucru unde aș putea lucra cu sufletul. Cînd îmi este greu, compar situația mea cu cea a pacienților și imediat mi se face mai ușor. Adeseori sunt unica care le deschide ușa pacienților mei și pentru mulți din ei, eu sunt acea fărîmă de speranță pe care o mai au. Atunci cînd le șterg lacrima, cînd le umezesc buzele uscate, mă bucur că soarta m-a adus aici la  „Aripile Speranței”. Aici înțeleg și eu filozofia vieții – cît de puțin, cît de puțin îi trebuie unui om…

IMG_0779

Rotari Lidia – asistentă medicală în echipa mobilă a AO „Aripile Speranței”.

E bine cînd ajunge un om potrivit la locul potrivit. Un loc sfînt niciodată nu rămîne pustiu. Așa am ajuns și eu aici la „Aripile Speranței”. M-a adus aici nu numai nevoia materială, ci și cea spirituală. AICI SE LUCREAZĂ CU SUFLETUL. De cînd am venit aici nu-mi mai obosesc mîinile să-i ajut pe alții, picioarele parcă singure mă duc spre cei nevoiași, auzind suspinele și durerile oamenilor, uit de ale mele. Fac acest lucru cu drag și-i îndemn pe cei tineri și sănătoși să vină  la „Aripile Speranței”. Aici viața se prețuiește altfel.

IMG_0791

 Vladimir și Ana Tintiuc – membri fondatori ai AO „Aripile Speranței”, voluntari.

Suntem perechea de voluntari multifuncționali. Suntem sprijinul de nădejde de la începuturi. Suntem responsabili de starea de spirit a echipei la toate evenimentele organizate, știm ce să facem ca tehnica de calcul să funcționeze normal, avem grijă de redactarea și postarea informațiilor. Oferim transport, cînd membrii echipei mobile trebuie să ajungă urgent la pacienți, cînd trebuie să ducem pachetele alimentare pacienților. Ne bucurăm că pe noi se contează.

Facem un îndemn către tineri:

Cei care v-ați plictisit de rutina zilelor ce decurg la fel, cei care sunteți dornici de adrenalină, cei cărora vi se pare că viața voastră e plictisitoare, cei care ardeți de dorința de a face un bine – VENIȚI LA NOI, LA „ARIPILE SPERANȚEI”! AICI VEȚI CUNOAȘTE ADEVĂRATELE VALORI ALE VIEȚII!

 IMG_0764

Tatiana Cotruța – nursă , voluntar.

Am trecut eu însumi prin calvarul  problemelor oncologice și de aceea am hotărît să ajut persoanele cu  probleme grave de sănătate. Îngrijesc de patru persoane din două familii, de bătrîni și bolnavi  de patologii incurabile. Sunt așteptată. Mă bucur că le pot ușura cumva situația.

Tatiana Cocerva — asistenta medicala

 


Covalenco Cezarina — asistenta medicala


Ala Viconschi — asistenta medicalaZinaida Badan — asistenta sociala

 


Galina Capsa — asistenta medicala

 


Tatiana Bizdiga — contabil

 

Loghin Rusu — sofer


Cotovan Eleonora — medic

Яндекс.Метрика