popesku20nov

Acest copil cu atîta seninătate în priviri și cu atîta speranță în suflet, se numește Eugen Popescu, care locuiește la Orhei. Este dintr-o familie simplă cu o situație financiară modestă. Mama este profesoară, iar tata electrosudor.

Copilul are 8 ani și ar trebui să meargă la școală de rînd cu toți copiii. Dar așa a vrut destinul, în 2013, în luna august copilul a făcut febră, au apărut dureri în articulații și el a reușit să meargă doar cîteva zile la școală, deși așteptase cu atîta emoție acest eveniment. A fost investigat de medici, a făcut teste de laborator și i s-a diagnosticat – Leucemie acută limfoblastică.

Cu ajutorul rudelor, prietenilor și oamenilor cu suflet mare au adunat ceva bani și au avut posibilitatea de a pleca la tratament în orașul Moscova. Pe lîngă aceasta au beneficiat și de sprijinul unei fundații de caritate, datorită căreia a început tratamentul chimioterapeutic. Curele de chimioterapie, Eugen le-a suportat bine, și medicii din Moscova îi dau șanse mari de însănătoșire, dar cu părere de rău, fiind la moment limitați financiar, familia nu dispune de suma necesară pentru finisarea tratamentului. Copilul necesită continuarea terapiei medicamentoase de întreținere cu preparate chimioterapeutice, pe o durată de 1,5 ani.

Familia  Popescu apelează la oamenii de bună-credință în speranța că vor putea fi ajutați!

AO de caritate „Aripile Speranței” din Orhei a făcut primul pas și a donat copilului suma de 5000 lei.

În lumea aceasta noi nu putem face lucruri mari, noi facem lucruri mici cu inimă mare!

Să dăruim acestui copil noi picături de viață!

Vă mulțumim anticipat.

 

 

Яндекс.Метрика